buttplugg

Vixen – Tristan I

Etter å ha lest og hørt så mye om Tristan, ville jeg gjerne prøve buttpluggen som bærer hennes navn og som hun etter sigende selv har vært med å designet.
Jeg liker vanligvis en liten plugg i rumpa og syntes det er det ultimate, sammen med vaginal penetrering.
Størrelsesmessig er den nok noe større, enn de jeg er vanligvis leker med, men med masse glidekrem og godt mot, hadde jeg bestemt meg for at den skulle inn….. Ja, ikke det at jeg ikke var tent….

Altså, ifølge Tristan kunne altså alle klare dette og jeg som ikke er helt nybegynner med anale leketøy burde således greie denne helt uten problemer!
På vei inn, forsto jeg at den «vanskeligste» delen var kanten på pluggen. Det er den tykkeste delen på pluggen og da den plutselig skvatt på plass, innså jeg at jeg ikke hadde noe problemer med at den skled ut, som andre plugger ofte kan gjøre, hvis man ikke holder den litt på plass. Nei, denne så ut til at man til og med kunne reise seg opp og gå rundt med den, noe som selvfølgelig åpnet for nye spennende utfordringer. Vel inne sitter den godt og gir en god «full» følelse. (de som har litt erfaring med denne typen leketøy forstår antageligvis hva jeg mener)
Absolutt ikke verst… faktisk så er dette en av de bedre jeg har prøvd, kanskje først og fremst fordi den holder seg på plass.

Når jeg kjenner orgasmen nærmer seg, oppfører pluggen seg som en rakett og skyter bokstavlig talt ut av rumpa og forsterker orgasmen 100 ganger. Selvsagt har jeg prøvd å holde den tilbake, tvinge den til å ikke skyte ut, men det blir liksom ikke det samme.
Har en følelse av at jeg nok muligens er litt av ett syn som utskytningsrumpe.
Nåvel, hvem bryr seg om hvordan det ser ut, når det føles så godt?
Ikke jeg i hvert fall.

Nei, dette er en skikkelig rakett, som får deg til å se både stjerner, måner og planeter, i orgasmens rus! Uten å ha prøvd, vil jeg tro at denne passer fint til både menn og kvinner.
En personlig favoritt, uten tvil.
Testet av Line, for anledningen utskremt testkanin.