Tantus naturtro dildo

Tantus adam O2

Muligens en av de beste dildoene som finnes på markedet, i hvert fall dersom du er på utkikk etter noe som er realistisk!
Jeg har litt erfaring med Tantus sine vanlige dildoer samt litt erfaring med vixskin, så hverken produsenten eller typen materiale er helt ukjent for meg.
Personlig syntes jeg Tantus sin vanlige silikon er litt for hard, så denne dildoen var en virkelig positiv overraskelse.
O2 materialet minner på mange måter om vixskin, det er mykere enn de fleste silikon dildoer, men det er bare på utsiden.
På innsiden er det en fastere kjerne, som gjør at den føles virkelig som en ekte penis, både når du har den i hånden og når du bruker den.
Siden den faktisk er i silikon, holder det med noen få dråper glidemiddel og siden Tantus har anbefalt silikon glidemiddel til sine silikon dildoer, ble den testet med Wicked sensual sitt silikon glidemiddel.
Jeg kan si med en gang at disse to fungerer utmerket sammen, denne dildoen har vært igjennom en grundig testing og jeg har tenkt å teste den mange flere ganger og så langt er det ingenting som tyder på at ikke silikon glidemiddel er trygt.

Tilbake til dildoen:
Den er 18 cm lang, men det er inkludert ca 1 cm fot, så i praksis er den 17 cm, litt over gjennomsnittet i Norge (som er 15 cm, med en diameter på ca 34 mm) den har en maks diameter på 40 mm, så også der plasserer den seg rimelig nærme gjennomsnittet.
Personlig foretrekker jeg dildoer som er litt tykkere, men det dreier seg om personlige preferanser.
Tantus har virkelig gjort seg flid med designet, blodårene er ikke like markerte som på enkelte andre dildoer, men de ser rimelig realistiske ut og selve hodet er glattere enn resten av dildo.
Akkurat som en ekte pikk.
Den har en svak bøy, i hvert fall på mitt eksemplar var den ikke like markert som det kan se ut som på bildet, men den er uansett for myk til å egne seg for MITT g-punkt.
Da foretrekker jeg glass.
Som dildo, jeg har brukt den både foran og bak, er den ypperlig, den føles virkelig som ekte vare.
Når man kniper, kan man kjenne den gi litt etter, men bare ørlite grann, akkurat som en ekte, skikkelig stiv penis.

Erotikknett anbefaler den for strap-on sex og uten å ha prøvd det, vil jeg tro at denne dildoen er noe av det nærmeste du kommer en ekte penis.
Den runde foten er relativt stiv, så den vil sitte godt i et harness.
Også formen… ja formen har jeg allerede sagt hva jeg mener om.

Egentlig er det ingenting negativt å si om denne dildoen, den er akkurat det den utgir seg for å være, en semi realistisk dildo, litt større enn en vanlig penis som ser og føles veldig, veldig bra ut.

Denne testen speiler min personlige mening og jeg har ikke fått betalt for å skrive den, men har mottatt produktet gratis fra erotikknett, i bytte mot å si min ærlige mening om det.