satisfyer vibrator

Satisfyer 1 – Next generation

Denne type vibrator hadde jeg hørt mye om men ikke prøvd. Jeg gledet meg veldig til å endelig få prøve den. Men desverre ble jeg faktisk ganske skuffet når jeg skulle prøve denne, følte ikke at den gjorde noe, jeg prøvde og putte fingeren inn i den, å kjente jo at den fungerte, men følte meg ganske skeptisk. Jeg valgte å gå inn å se videoer og lese meg opp på denne, siden jeg hadde hørt så mye positivt, jeg fant fort ut at denne måtte man lære seg å bruke, noe som tok noen omganger.

I starten prøvde jeg å presse den hardt mot klitoris noe som ikke fungerte. Men etter å ha fått litt mer kunnskap om denne, så jeg at man måtte få laget vakuum mellom klitoris og «koppen» slik at den klarer å suge seg fast og med det klare å vise hva denne vibratoren er god for. Når du har fått plassert denne rett vil du ikke bli skuffet. Jeg kom på under 30 sekund! Vanligvis etter en orgasme er jeg svært følsom og sliter med å fortsette men med denne var dette ingen problem, etter et par minutt kom min andre orgasme og nummer tre meldte sin ankomst like etter. Kan også anbefale å bruke glidemiddel eller orgasmekrem sammen med denne, noe som kan gjøre det enda bedre! Denne er vanntett så jeg har også prøvd denne både i dusjen og i badekaret å klager ikke et sekund! Som regel liker jeg ikke direkte stimulans på klitoris men gjerne rundt den, så det at den blir satt direkte på klitoris var også spennende. Den skal heller ikke beveges men holdes på samme plass hele tiden. Den føltes overhode ikke overveldende slik jeg var redd for, bare veldig, veldig tilfredstillende. Den bråker litt før du får den skikkelig på plass men når du har fått den på plass, er den ganske stille. Den er også enkel å bruke sammen med andre leketøy som for eksempel en dildo eller the real thing.

Etter jeg lærte meg å bruke den skikkelig er den brukt ofte under sex med min partner, så lenge han tar det rolig med bevegelsene, slik at den ikke mister sin posisjon da dette kan ødelegge mye. Men øvelse gjør mester, noen ganger kan det være lurt og bruke dildo i stedet for å ha bedre kontroll. For en ting kan jeg love, orgasmene jeg får med disse to sammen.. OH MY GOD! Greit at den er vanntett for å si det sånn.

Jeg har mange forskjellige vibratorer, men denne er noe helt annerledes enn det jeg har prøvd tidligere, altså en helt ny opplevelse i min ganske lange fartstid med leketøy. Denne føltes ikke som når jeg onanerer til vanlig, denne føltes mer som fantastisk oralsex. Det føltes pulserende med lett suging, sammen med vibrasjoner. Med de tre kvalitetene og elleve nivåer, er det rart hvis du ikke ender opp i orgasme. Når den brukes rett vil den ta deg plasser du ikke har vært før. Den gjorde det iallfall med meg! Jeg er stor fan av gode vibratorer, med denne gjør noe totalt annerledes med kroppen min, og jeg elsker det!

Veldig enkel å rengjøre. Du også kan bruke en q-tips for å komme til de vanskeligste plassene.

Alt i alt.. Så lever den opp til navnet sitt! Ingen tvil på at jeg kommer til å kjøpe flere av disse! Nå skjønner jeg hva de snakket om, og nå kommer mine venner å få anbefalt denne fra meg. (Sammen med en veiledning om hvordan å bruke den riktig) 😉

Lise M