Penisring

Rabbit rouser m/vibrator

Dette er en søt, artig liten sak. Akkurat som et kinder-egg (3 ting på en gang).

Rabbiten har en leken rosa farge og er laget i et herlig og mykt materiale.
Den er perfekt å bruke enten alene eller sammen med partner.
Selv om det er en penisring, kan den brukes på flere områder enn akkurat bare penis.
Vil du ha en hyggestund for deg selv, kan du enten tre den på fingeren eller på en dildo og leke slik du selv syntes er best.
Rabbiten er utstyrt med noen deilige labber, samt ei nese som vet akkurat hvor den skal snuse, og som sammen med vibrasjonene av egget treffer *mål* (les: klitoris) gang på gang, noe som for de aller fleste vil resultere i en fantastisk orgasme. I alle fall tar den meg i himmelen hver gang den er i bruk, enten om det er sammen med partneren min eller jeg utfolder meg alene.

Partneren min sier han ikke har annet utbytte av den enn nytelsen av å fingre meg med rabbiten på fingeren og kjenne de voldsomme orgasmene som skyller gjennom kroppen min. Samme er det når vi knuller og han har den på penis. Han merker ikke så mye til den, men han har derimot stor glede av å iaktta meg og mine reaksjoner. For meg derimot er opplevelsen himmelsk, jeg får kjenne den deilige partneren min inni meg, samtidig som den deilige vibrerende rabbiten baner seg vei til hot-spoten min for så å trekke seg tilbake et split-sekund og gjøre seg klar for neste angrep.

Kontrollen som følger med i pakken er utstyrt med 6 pulsprogrammer. Her er det bare å prøve seg frem, for jeg vil tør å påstå at de fleste vil finne en puls som passer dem perfekt.
Når du først har anskaffet denne vidunderlige pakken, kan du utvide ved å kjøpe andre sleeves her på erotikknett. I shoppen finner du, under kategorien Penisringer uten vibrasjon, 3 andre sleeves i tillegg til Rabbiten for bare kr 69,- pr stk (ps. med dem følger selvfølgelig ikke egg og kontroll med).
Selv har jeg anskaffet meg lava-up i tillegg og er strålende fornøyd med det også, men det egner seg best sammen med partner syntes jeg.

Alt i alt vurderer jeg Rabbit Rouser med egg og kontroll til kategorien Must have! Den gir meg fantastisk orgasme HVER gang, både med og uten partneren min.
Skal jeg vurdere rabbiten i terningkast blir det uten tvil 6. Masse glede og spennende lek for en rimelig penge.

 

Link direkte til produktet i erotikknett’s webshop: Rabbit rouser m/vib

Hilsen MissDarknesxx