Palm power vibrator

Palm power oppladbar

Etter å ha brukt en mye større wand med ledning i en årrekke ønsket jeg å prøve en mindre og trådløs og endte opp med Palm power jenga stimulator. Mine bekymringer var at den ikke skulle ha like harde og dype vibrasjoner som min tidligere wand siden den var så mye mindre, Men så feil kan man ta. Så mye kraft i en så liten sak knuste alle mine fordommer. Elsker at jeg får plass til den i veska slik at jeg kan ta den med meg som en god reisekamerat likeså en kveld på byen eller andre utflukter. Jeg har brukt den flittig under sex. Det at den er så liten og nett gjør at det er veldig enkelt å bruke den sammen med andre, både menn og damer. Med damene er det ganske selvforklarende, vi bruker den sammen eller en om gangen og er en favoritt for meg sammen med samme kjønn. Med menn holder jeg den mellom oss for deilige vibrasjoner for oss begge eller at jeg bruker den som klitoris-stimulator på meg selv. Siden den er så liten og lett å holde i gjør at den blir med meg i mange forskjellige stillinger.

Tilbakemeldingene fra de som jeg har brukt den sammen med er at vibrasjonene er så sterke at den gjør like mye for dem som for meg. Mine multiorgasmer var sjelden, ikke nå lenger!

Med et trykk gir den fra seg deilige vibrasjoner og holder du knappen inne blir vibrasjonene sterkere og sterkere, jeg trives best med de første nivåene. Den er akkurat stor nok og har et behagelig «hode» som føles veldig deilig å bruke, den inneholder heller ikke latex noe som er fantastisk. Hvis du er stiv i nakke og muskler er den også super å bruke men jeg liker den best mellom bena mine, jeg kan ikke anbefale denne nok.

Hvis du ikke er en stor fan av intens klitoris-stimulasjon, kan denne fortsatt være verdt å prøve, med at den er så liten er det lett å holde å med det klare å lett kontrollere både intensiteten og trykket, noe som gjør at du klarer å tilpasse den etter ditt eget behov. Hvordan du beveger kroppen din mot wanden gjør at det kan oppleves helt fantastisk. Du kan måtte prøve den noen ganger før du finner ut hva som funker best for deg, men når du finner det ut er jeg sikker på du har funnet ditt nye favoritt-leketøy.

Lite minus synes jeg at vibrasjonene går bare oppover uten mulighet til å stille nedover uten å slå av og på leketøyet, men det er bare to trykk så er du må de roligste vibrasjonene, jeg liker best når man har mulighet til å skru ned like mye som jeg kan skru opp. Men med denne har det enda ikke vært behov for å skru ned da jeg enda ikke har klart å komme meg helt opp, jeg har prøvd i håndflaten på full styrke og kan forsikre om at denne en skikkelig kraftplugg.

Jeg anbefaler denne på det sterkeste! Jeg vil også gi den et pluss for at den (ikke jeg) er ganske stille, lett å bruke, lett å holde ren og batteritiden:) Verdt hver en krone!

Alt i alt er jeg superfornøyd jeg kjøpte denne wanden! Dette blir nok noen av mine mest brukte leketøy framover. Jeg er forelsket!

terningkast: 5+

Lise M

Du får kjøpt den HER