sexleketøy for menn

M for menn – all inn

Jeg må innrømme at jeg lenge har vært nysgjerrig på å teste ut et leketøy som er ment for meg. Kona har masse leketøy, og det er veldig digg å bruke de på og med henne. Men jeg ville også ha!

Nå skal det sies at jeg er veldig fan av å bare bruke hånda. Den er alltid med, og det blir ikke mer søl enn nødvendig. Men så fikk jeg altså plutselig en All In i hånda.

Jeg er usikker på hvor navnet kommer fra. Du kjenner kanskje til uttrykket fra gambling-verden, at man satser alle pengene på en enkel mulighet til vinne. Nå er All Inn-leketøyet ganske rimelig i pris, så jeg tror ikke det har noe med penger på hånda å gjøre. Kanskje svaret er så enkelt at man putter hele snoppen inn i. Men det er vel neppe unikt for leketøy av denne typen.

Uansett, etter å ha testet All In, så må jeg innrømme at det var en helt annen opplevelse enn å bruke hånda. Det er naturligvis viktig å bruke rikelig med glidekrem. Såpass skjønte jeg, selv om jeg ikke hadde brukt en før. Fuktighet er viktig! Og så var det bare å presse seg inn, og la det stå til.

Mønsteret inni har sikkert noe å si. Jeg har jo fått med meg at noen kvinnelige stjerner i voksenfilm-bransjen har egne flesh lights med navnet sitt på, der innsiden på flesh light-en er formet slik som innsiden av dama. Jeg er ikke sikker på akkurat hvordan de har fiksa det, men jeg er temmelig sikker på at innsiden på All In er langt mindre anatomisk korrekt. Men jeg har ingenting å klage på!

Ved å klemme hardere på hylsa (høres ikke så sexy ut), blir det naturligvis trangere inni, så her står man fritt til å velge hvor trangt det skal være selv, fullstendig trinnløst. Det er altså lett å finne hva som funker for en selv, for så å gjøre endringer underveis. Og det funka helt supert!

Jeg tror ikke jeg kan huske å ha fått en så god orgasme alene før. Når det er sagt, husker jeg ikke så stor forskjell på de orgasmene jeg har fått heller. Jeg har ikke en topp 3, topp 5 eller topp 10, for den saks skyld. Men jeg kjenner igjen en digg orgasme når jeg får en! Ikke kan jeg huske å ha kommet så raskt alene før heller.

Jeg må innrømme at jeg er litt usikker på om jeg kommer til å bruke All In sammen med kona. Joda, det kan være morsomt å gjøre det en gang eller to, men da vil det sikkert være mest for at hun skal se hvordan det funker. Men å hisse meg selv opp med All In når det ligger en dame med alle muligheter ved siden av meg, virker litt bortkastet. Som et alternativ til hånda når jeg er alene, derimot, funker denne supergodt!!

Du får kjøpt den HER