laya vibrator

Fun Factory – Laya spot

En klassisk vibrator fra Fun Factory..
WOW.. Det første jeg tente på var designet!

Jeg har etter hvert forstått at en vibrator ikke bare skal være en kjedelig vibrator, den skal pirre meg allerede ved første øyekast. Min første vibrator var en hudfarget skremmende look-a-like utformet vibrator, som jeg ville gått i koma, hvis svigermor fikk øye på. Denne tror jeg knapt hun ville legge merke til om den så lå på stuebordet, hvis hun da ikke selv hadde vært i nyanskaffelser i det siste og det vil jeg helst vite minst mulig om. Fun Factory har lagt listen høyt for andre som produsenter vibratorer, etter min smak.

Denne nye vibratoren konkurrerte ut halvparten av mine gamle bare ved synet og etter «testen» utkonkurrerte den resten *smile*. Silikonen føles også varmt og deilig mot huden etter sekunder.

Vibrator ligger godt allerede i hånden min, men det var jo ikke der jeg først og fremst ville prøve den, så klitten fikk en gjennomgang med det samme. Den smelter rett og slett inn på venusberget og stimulerer meg kraftig, raskt og lydløst. Vibratoren har tre forskjellige vibratorstyrker som man ved et tastetrykk kan forandre, etter eget ønske. Knappene var dog litt «harde» men det er greit så den ikke selv plutselig løper løpsk eller stopper, når jeg minst ønsker det. Samboeren fikk servert et saftig show, da han kom hjem.. Før han overtok og «pinte» meg til å til slutt be om nåde *smile*.

For øvrig egner vibratoren seg også til stive og ømme nakke muskler. Vibratoren kan absolutt anbefales og får terningkast 6 av meg, uten tvil.

Testet av Line

Link direkte til produktet: Fun factory