anal beads

Fun Factory – Flexi felix

Flexi Felix, betyr det noe bortimot lykkelig og fleksibel tro? Det høres sånn ut. La oss si det sånn, for enkelt hets skyld.

Lykkelig fordi den ser søt og glad ut, flexibel fordi den kan brukes både her og der, og er tøyelig, elastisk og myk.
Denne saken ER jo bare søt, som alle FunFactorys greier, den kan henge på en krok over badekaret, og svigerforeldre på besøk vil tro at det er 5-åringens leke. I hvert fall nesten!
Jeg hadde det grådig travelt i testperioden, så denne er kun testet vaginalt, men jeg lover å teste og rapportere analt også! Altså, man har det travelt, og midt mellom jobb og et ettermiddagsmøte, bestemmer jeg meg så for å ta med meg denne rakker’n i dusjen. Jeg må jo dusje og vaske håret uansett, så hvorfor ikke slå to fluer i et smekk! Jeg smører den inn med ToyFluid fra FunFactory, og fører den inn i meg, og med litt plunder får jeg ført hele greia med 5 beads, eller avlange/ovale kuler, inn i meg. Den er tross alt over 30 cm lang, så den ligger vel inni der som en sammenknøvlet kveil! Pga at avstanden mellom ‘hodet’ og den første og største kulen er litt kort, kommer ikke kulen så langt inn at saken holder seg på plass av seg selv, den vil liksom ut når jeg beveger meg. Tyngdekraften gjør vel ogås sitt, siden jeg står og ikke ligger.
Så da står jeg altså og kniper beina sammen og kjenner FlexiFelix’n inni meg mens jeg såper meg inn og vasker håret. MMMmmmm dette er jo deilig! Jeg merker at jeg blir stående og vrikke på hoftene fra side til side og frem og tilbake, det gjør nemlig at kveilen med kulene beveger seg og stimulerer temmelig godt inni meg! Så uten å gjøre annet enn å vrikke på rommpa blir jeg temmelig tent.

Etter at jeg er ferdig med den nødvendige vask og skrubb, fremdeles med bena liksom-tekkelig sammenknepet for å holde felixen på plass, avslutter jeg den lille hyrdestundene ved å sette dusj-strålen mot klitoris… når jeg kjenner at jeg er over «the point of no return», og at det fremdeles er noen sekunder igjen til jeg kommer, skrur jeg dusjen av, og trekker felixen saaaaaaakte ut av meg. O du hildrane du for en følelse! Dette vipper meg fullstendig over kanten og jeg synker ned på gulvet i dusjkabinettet og smiler matt og fårete: Ahhh for en herlig avstressing midt i julestria! Anbefales på det… ehmmm… fuktigste!

Og over nyåret skal jeg teste den analt.

Kjøp Fun factory

Testet av: anonym