Fun factory -Amor

Man kan vel si at det var kjærlighet ved første blikk…..*rødmer*
Forventningene til denne dildoen var ekstrem høye, deilig å ta på, «fast i fisken» og pirrende farge gjorde i første omgang sitt. Men dildoen skulle jo testes og jeg hadde tatt på meg det ærefulle oppdrag, ehh, jeg mener jobb 🙂
Med masse glidekrem, tvang jeg meg selv til å bare stryke den over musa først, la den trenge så vidt mellom leppene på langs, før jeg lot den forsiktig finne veien inn i mitt dypeste. Jeg kunne klemme dildoen fast, og fikk motstand (den var ikke så myk at man ikke kjente noen ting) og kjente virkelig hvordan den ved hjelp av meg selv, fant både ett og to og tre deilige passeringsområder, før den var helt inni meg.
Vel inni meg, lekte jeg meg med den, presset den litt ut, for så presse den inn igjen, om og om igjen… bunnen var dessuten ekstrem deilig til å stimulere litt ekstra på leppene, når den var inni meg og jeg kunne ha hele inni meg, uten at den bunnet i livmortappen (det er bare ikke deilig!)
Som poenget var med denne onaneringen kom jeg i mål, overbevist om at dette var min nye følgesvenn.
Jeg har allerede hatt fantasier over å ha den inni meg og gå rundt i huset, eller bare sitte og se på TV, uten at en sjel vet om hva jeg egentlig har i musa….. men det var en helt annen historie…..
Et røverkjøp, for den som ikke er avhengig av vibrasjon!

Du finner produktert her: Fun Factory