fleshlight

Fleshskin grip – Blue ice

FleshLight er vel et av de mest kjente produktene for menn. I alle fall var det et av de første produktmerkene jeg hørte om, uten at jeg er videre kjent innen verden av leketøy for voksne. Nå skal det sies at jeg ikke selv har prøvd en Fleshlight, og jeg tilhører heller ikke en kompisgjeng som snakker i dybden om erfaringer med leketøy, så jeg må innrømme at jeg ikke aner noe om hvordan de oppleves eller føles.
Men forleden ble jeg introdusert for Fleshlight – fleshskin grip – Blue ice, og da hoppet jeg naturligvis på sjansen til å prøve.

Som navnet hinter om, er produktet gjennomsiktig blått, og det er faktisk riktig så dekorativt. På den ene siden er det fire hull som man kan putte fingrene i, for å få bedre grep om produktet. Skulle man være litt ivrig med glidemiddelet, kan man altså likevel holde et fast og godt grep om produktet. Hullene til fingrene gjør også at produktet kan se litt ut som en lite effektiv slåsshanske, men det gjør også at produktet tydelig skiller seg fra tilsvarende produkter. Det er rett og slett pent å se på.

Fleshskin kommer fra samme produsent som Fleshlight, men det er et litt annerledes produkt. I motsetning til Fleshlight, som har et relativt hardt ytre, er Fleshskin like mykt på utsiden som på innsiden. Det gjør at menn med veldig stor penis, som kan ha problem med å få plass i en vanlig Fleshlight, kan bruke Fleshskin uten problem – og likevel få en tilsvarende god følelse. Nå har jeg, som sagt, ikke prøvd Fleshlight før, så jeg kan ikke si noe om hvor stor penis man må ha for ikke å få plass i en Fleshlight. Men jeg kan godt tenke meg at det er frustrerende. Men nå kan de som har vært skuffet og har kommet fra trange kår i en Fleshlight altså få en tilsvarende fullgod opplevelse.
Apropos trange kår, Fleshskin er rimeligere enn en Fleshlight, så den gjør ikke så stort innhugg i budsjettet.

Men Fleshskin er ikke bare et produkt for de som har vokst fra Fleshlight-en sin. Ettersom Fleshskin er så mykt, velger du selv hvor trangt du ønsker det og hvor mye motstand du vil ha, rett og slett ved å klemme på den. Og om du holder for hullet i toppen når du bruker den, kan du skape et lite vakuum inni, som naturligvis i større grad gir en sugende følelse. Sukk!

Ettersom Fleshskin er så elastisk og tilgjengelig i begge ender, er den like lett å rengjøre som den er å bruke. I tillegg følger det med et praktisk «tørkestativ» som Fleshskin kan tres på etter bruk og rens, slik at det tørker raskere. Veldig smart! Og når man så setter på det gjennomsiktige plastlokket, ser Fleshskin grip ut som et lite kunstverk som hører hjemme på en utstilling. Om jeg ikke hadde barn og aldri skulle ha familie på besøk, kunne jeg fint hatt den stående i hylla til pynt – så dekorativt er det faktisk.
Men ettersom det er barn i huset og familien fra tid til annen kommer på besøk, får Fleshskin heller være noe som jeg og kona kan nyte synet av når jeg eller vi er alene. Og nyte på alle andre tenkelige måter også, naturligvis.